Időpont foglalás

Kérlek olvasd el foglalás előtt:

Karácsonyi fotózás: Elsősorban október 1. és december 10. között foglalj kérlek időpontot. Későbbi időpontnál nem tudom garantálni a képek elkészülését Karácsonyig!

Szeptember végéig: Amennyiben van kedvezményes kuponkódod, azt alkalmazva magasabb összeget fogsz látni, mint az automatikus -40%-os kedvezménnyel. Használd nyugodtan a kupont, utána kézzel átállítom majd, hogy még 40% lejöjjön az árból. Tehát össze tudod vonni a kedvezményeket, bár a rendszer nem ad rá lehetőséget! 🙂
Szeptemberben lehetőség szerint kültéri fotózásra foglalj kérlek időpontot, a műterem már használható, de még festés alatt.. 🙂

Szeptember 14. és 25. között: Csak délutáni időpontra tudsz jönni, kérlek ebben az időszakban ne foglalj délelőttre, mert nem fogom tudni elfogadni a foglalást.

Októbertől: Szabadtéri fotózásra kérlek délelőttre foglalj időpontot, ugyanis délután már sötét lesz, így legfeljebb műtermi képeket tudunk délután csinálni!

Amennyiben nem találsz számodra megfelelő időpontot, kérlek írj egy üzenetet az info@khaberartpicture.hu címre, és megbeszéljük, mikor jönnél. Hétvégi időpontot nagyon kevés esetben vállalok, és mindenképpen felárral!

Időpont foglalás

Válassz a szolgáltatások közül!

Összesen:

0.00 Ft